Què és Regenera?

Regenera és una empresa pionera en el tractament de pacients mitjançant la Psiconeuroimmunologia ClínicaP. Una ciència que relaciona tots els sistemes del cos humà amb una gran evidencia científica i que utilitza com a eines claus, la nutrición des d’un punt de vista evolutiu, l’exercici físic funcional , la teràpia emocional i la comprensió de la fisiopatologia de les alteracions de la salut.

A la vegada, Regenera, és pionera en la formació de Psiconeuroimmunologia Clínica en el territori espanyol amb un equip de docents d’alt nivell. Més de 10 promocions i augmentant la qualitat docent, any rera any, amb la incorporació de nous professors i ampliant la temàtica del curs.

Donar la màxima qualitat en el tractament dels nostres pacients i fer arribar informació contrastada amb un nivell d’evidència científica molt alta, són objectius de Regenera. Al cap i a la fi, informar i millorar la salut de les persones per a que el nostre món sigui una mica millor.

Per què Regenera?

En una societat actual sofisticada i moderna no som conscients que l’espècie humana ha alterat considerablement els seus hàbits i el seu entorn. La mala alimentació, les jornades de treball llargues, la manca d’exercici físic, el sedentarisme, entre d’altres, fan que aquest entorn artificial en el qual vivim, tingui un impacte brutal en la nostre salut.

Una llarga llista d’alteracions de la salut com patologies autoimmunes: artritis reumatoide, esclerosis múltiple, espondilitis anquilopoyètica, etc…, al·lèrgies i intoleràncies, alteracions hormonals, patologies infantils, síndromes com fibromiàlgia i fatiga crònica, patologies mentals, etc… Són molt comuns a dia d’avui en el nostre entorn. Regenera, utilitzant la Psiconeuroimmunologia, aborda totes aquestes amb uns resultats inmillorables.

Ets regenera si:

Vols descobrir les causes de les teves dolences en comptes de simplement suprimir els símptomes.

No vols dependre de medicaments la resta de la teva vida.

Vols tenir una actitud activa en el teu procés de curació.

Estàs disposat a canviar la nutrició i estil de vida per recuperar la teva salut.

Vols resoldre conflictes emocionals que repercuteixen en la teva salut en forma de símptomes o empitjorament d’ells.